Anne Kjersti takker for seg

Anne Kjersti i døra og takker for seg i velkoia som eies av EAK Vel.

Av: Anne Kjersti Hauge

Fra nyttårshelgen 2017/2018 og frem til langfredag har jeg vært
på plass i Velkoia på Elgåsen i alle helger og i vinterferien uke 8. Nei, en helg var det stengt, da var det så mye vind og føyke at det ikke ble kjørt spor. Den helgen var også Midtfjellskoia stengt, så da får det være greit.

Velkoia har vært besøkt av ulike skiløpere. Både de aller sprekeste som såvidt tar seg tid til en cola eller toddy, og små barn på sin første tur. Flest nordmenn naturlig nok, men også svensker, amerikanere, tyskere, kanadiere, dansker, nederlendere, polakken og sikkert enda flere. Internasjonalt i løypene altså.

Antall gjester har vært varierende. Fra ingen en søn- dag i mars til full rulle og ventetid på vafler i påsken.

Jeg har kost meg i Velkoia. Bare hyggelige gjester. Det gir energi og glede å få treffe så mange positive og glade folk på ski. Fikk absolutt inntrykk av at det ble satt pris på at koia var åpen.

Når jeg nå har kommet til at det ikke blir en ny sesong for meg skyldes det at utgiftene ved å drive langt overstiger inntektene. Det ble også lite skigåing for undertegnede, selv om jeg noen ganger kunne gå på ski til jobben, herlig! Jeg takker derfor for meg og sender en varm hilsen til alle som var innom.

Anne Kjersti Hauge

Debattinnlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *