Bom ved Aksjøen

Bom ved Aksjoen

Vi har tidligere medelt at bommen ved Aksjøen vil bli fjernet. I det siste har velforeningen fått en del kommentarer på nettopp dette. Dermed vil bommen inntil videre bestå. I skrivende stund er vi også usikre på hvem som har ansvaret for å holde bommen operativ. Imidlertid  vil vi komme tilbake til dette.

Har du synsnpunkter? Kommenter innlegget.

Fortsatt god sommer!

På vegne av styret; Erik Helli

Debattinnlegg

2 svar til “Bom ved Aksjøen”

 1. Erik Hovland sier:

  Hei!
  Mitt ønske er at når det kommer strøm til feltet burde det være mulig å sette opp bom med elektronisk passeringsbrikke til hytteierne. Da hindrer vi forhåpentligvis innbrudd samtidig som utrykningskjøretøyer kunne få utlevert slik ved stopp på Elgåsen.
  Erik Hovland.

 2. Inge Rosenberg sier:

  Hallo!
  Ser det er både ulemper og fordeler med en bom inn til hyttefeltet.
  Slik jeg ser det, som arbeider i en utrykningsstyrke, så vil det være store ulemper med låst bom hvis det blir behov for ambulanse eller brannbiler inn til feltet. Hva hvis bommen er låst og du er langt inne på feltet med en syk/skadet person du ikke kan forlate. Hvem skal da åpne bommen. Ambulansene har ikke noe som de kan få opp bommen med. Dette blir et spørsmål om å værne innventar i hytta mot tyveri eller ta vare på dine nærmesete og gjester hvis uhellet er ute. Tenk trygghet for/sikkerhet for folket.

  Inge Rosenberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *