Eiendomsskatten økte med 80 %

Eiendomsskatten økte med 80 % - Foto: Trond Lillebo - Hamar Arbeiderblad

Eiendomsskatten økte med 80 % - Foto: Trond Lillebo - Hamar ArbeiderbladArtikkelen er hentet fra E24.

Eiendomsskatten på Jahn Ragnars (70) hytte økte med 80 prosent. I fjor fikk han en halvårsregning på 789 kroner for hytten i Ringsaker. I år var den steget til 1.434 kroner. Hytteeier Jahn Ragnar Skaug kunne ikke tro sine egne øyne da han mottok eiendomsskattregningen fra Ringsaker kommune. På bare ett år har den nemlig steget med 80 prosent.

– Det er helt uhørt å legge på eiendomsskatten så mye. Det er en griskhet over alle støvelskaft, sier han til Hamar Arbeiderblad, som først omtalte saken.

Les hele artikkelen her.

Debattinnlegg

2 svar til “Eiendomsskatten økte med 80 %”

 1. Erik Helli sier:

  Samtlige velforeninger er opptatt av dette temaet og vi kan opplyse om at det de fire velforeninger for en tid siden sendte brev til Ringsaker kommune. Svarfirsten på tre uker er for lengst oversittet. Så det arbeides…
  EAK Styre

 2. Bjørn Tore Lie sier:

  Som hytteeier på Kuåsen deler jeg fullt ut Jahn Skaugs synspunkter. Den kraftige økningen uten noe som helst forvarsel er mildt sagt svært betenkelig, nær sagt ufin.
  Skatteøkningen på vår hytte fra 1964 er på rundt 70 %.
  Det kan virke som om Ringsaker kommune fullstendig overser det faktum at blant annet på grunn av den forestående strømutbyggingen vil bruken av området øke betraktelig noe som igjen vil føre til større inntekter for kommunen.
  Er nå spent på synspunkter og informasjon fra velforeningen om den aktuelle saken.

  Bjørn Tore Lie, Kuåsen 81

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *