EKSTREME SNØMENGDER

Mye snø

Velforeningen har avtale om scooter-kjøring av Luddenvegen og Kvevegen hver fredag kl. 12.00, men grunnet ekstreme menger med nysnø er det pt ikke mulig å komme frem med scooter. Vi har fått melding fra en hytteeier som forsøkte å komme seg inn på hytta innerst i Kvevegen, men han ga opp.

I følge bomvokter vil det bli gjort et nytt forsøk på å få kjørt opp veiene i kveld.

Debattinnlegg

3 svar til “EKSTREME SNØMENGDER”

  1. Egil Bjørke sier:

    Kjøring med scooter skal skje før kl 1500 og ikke kl 1200 på fredager iflg Storåsen. Det laver ned med snø på fjellet og de som ikke har sett til hyttene sine. Ør gjøre det. Ikke alle er like utsatt, men det er faste lag med snø nede i snømengdene. Skisporene våre forsvant i løpet av 2 tomer i dag.

  2. Svein Erik Wennemo sier:

    Jeg hadde også problemer med å ta meg fram til hytta på Elgåsen (Brinken) på langrennski mandag 3.februar. Måtte sette fra meg ryggsekken halvveis og få gått opp løype. Men jeg kom da fram og fikk et par dager med omfattende snømåking. Vi har hatt hytta siden 1979 og har aldri opplevd slike snømengder. Sammenhengende snøbro fra taket og ut i terrenget langs hele nordsiden. Hytta er forholdsvis lav på denne siden, slik at den siste snøen måtte kastes oppover! Mye snø i pipa resulterte i en halv bøtte vann utover golvet etter hvert som ovnen fikk opp farten.

  3. Egil Bjørke sier:

    Jeg synes det var leit å kjøre fra Feiring til Elgåsen uten å komme inn til hytta i dag. Det må være minst 2 m med snø inn på fjellet. Hadde planer om å få måkt snø og fått meg noen skiturer i helga, men i stedet ble det hjemtur. Dagens ski og staver passer ikke for 2 m lett nysnø. Forstår godt at det ikke lot seg gjøre å komme inn med scooter også. Ring Storåsen dersom det er andre som lurer på framkommeligheten til egen hytte så slipper dere bomtur til hytta. Håper at dette nå blir siste vinteren uten brøyting

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *