Er du vår ny leder?

Hei! Har du lyst til å bidra med din kompetanse og bli vår nye leder? Egil syntes to år er en passe tid å sitte som leder og tar ikke gjenvalg. På trappene er et utvidet og formelt samarbeid med de andre velforeningene.

Valgkomiteen velger å henvende seg til medlemmene på denne måten, fordi nåværende leder Egil Bjørke ikke tar gjenvalg. I de to årene som har gått har vi med godt hell landet flere store prosjekter og vi mener det stadig er viktig med et aktivt styre.

Elgåsen, Aksjøen og Kuåsen velforening skal være et bindeledd mot grunneier og kommune og arbeide for å legge til rette for turaktiviteter for store og små. Vi har et godt samarbeid med øvrige velforeninger i Ringsakerfjellet.
Det er oppnevnt en representant fra Rømåsen og Natrudstilen Vel som skal ha ansvar for å koordinere felles oppgaver mot Pihl for alle de berørte velforeningene.

Vi har et godt sammensatt styre med god og bred kompetanse der alle kan bidra med oppgaver. Det forekommer møter med grunneier og kommune på dagtid, der medlemmer i styret deltar. Oppgavene kan fordeles mellom styremedlemmene. Det er medlemmer i styret som har spesialisert seg på serviceavgiftssaken, og det vurderes å engasjere en fagperson til å jobbe med Pihlsaker for flere velforeninger.

Det er kommet forslag om at det opprettes komiteer som kan jobbe med ulike praktiske oppgaver. 
 
Vi oppfordrer medlemmer som kan tenke seg å gjøre en innsats for velforeningen, til å ta kontakt med medlemmene i valgkomiteen.
Ola Wiken – owikwn@online.no – tlf 91388338
Solveig Kristin Nor – solveig.nor@amedia.no tlf 90847538
Inger Steiro – insteir@gmail.com tlf 41611195

Debattinnlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *