Her kan du følge strømsaken

Av Erik Helli
Vi får stadig henvendelser fra medlemmer vedrørende status i strømsaken. Velforeningen vil legge ut tilgjengelig informajon når vi mottar dette. Har dere spørsmål ber vi dere rette disse direkte til Eidsiva og Pihl.
Imidlertid kan vi opplyse om at en gruppe hytteeiere på Kuåsen og Elgåsen på eget initiativ har trommet sammen et arbeidsutvalg som skal ta saken videre. De vil arbeide for at Eidsiva skal starte opp arbeidet alerede sommeren 2010. Vi vil straks publisere tilgjengelig informasjon. Du kan kommentere artikkelen under.

Oppdatert 28.03.10. Torsdag 25 mars 2010 fikk vi disse resultatene fra Pihl som viser at det nå er kommet inn 187 svar fordelt på Kuåsen med 61 av 143 stemmer, Elgåsen med 79 av 211 stemmer og Aksjøen med 49 av 129 stemmer for strøm. Hva Eidsiva og Pihl nå velger å gjøre er pt uvisst men det som er sikkert er at styret nå har gjort det som ble pålagt under Årsmøtet. Dermed anser styret seg ferdig med saken i denne omgang og overlater til Eidsiva og Pihl videre fremdrift.
At saken opptar medlemmene er det liten tvil om. Artikkelen har hatt hele 440 unike klikk og pr. 21.03 er artikkelen vist 586 ganger.

Her kan du laste ned spørreskjemaet