Hærverk på Elgåsen, pass på!

Hærverk og tyveri i fjellet !

Det er trist at vi ikke kan leve i fred og fordragelighet i hytteområdet vårt. Vi har hyggelige og hjelpsomme naboer, men ikke alle har en samme agenda.

I sommer har vi kostet på oss en vannpost ute ved hytteveggen og vi har gledet oss veldig til å få det litt lettere, særlig på vinteren.

Da vi sist helg kom fram til hytta sto alt ferdig montert, men noen hadde fjernet strømkabelen til pumpa. Vi ringte brønnborer som ble fortvilet over at det hadde vært hærverk på installasjonen. Han hadde montert alt og testet og kvalitetssikret anlegget. Dette er første gang han har opplevd sabotasje.

Noe må være alvorlig feil med personer som får seg til å utføre slike handlinger. Man må krysse mange anstendighetsterskler, ta med seg verktøy, ta seg inn på annen manns eiendom, åpne en koblingsboks der det sitter elektronikk og med fare for å ødelegge, koble fra strømledning, røske ut kabel og ta med seg denne.

Her har vedkommende begått flere kriminelle handlinger, både hærverk og tyveri. Tenk på det du som har vært hos oss. Det er ikke innbruddstyver som har vært på ferde, hva skal de med en ledningsstubb? -de har jo ikke brutt seg inn i hytta.

Da gir deduksjon av situasjonen en helt annen retning og antallet aktuelle mistenkte reduseres. Det kan være noen som irriterer seg over utviklingen i fjellet, og sannsynligvis noen i vårt hytteområde som har sett arbeidet som har pågått.

Jeg ble til og med fortalt at når en ville ha høy standard, og legger inn strøm, så inviterer man til innbrudd. Det er jeg er sterkt uenig i.

Du som har utført ugjerningen har tatt fra oss tryggheten, gleden og roen i fjellet. Tenk på det neste gang du er i området. Du har en politianmeldelse på deg og du vil bli stilt til ansvar. Vi har ikke gjort noe ulovlig, men det har du. At du har mot nok til å stå for det du har gjort er vel lite sannsynlig. Du kan melde deg og stå til ansvar for din handling eller leve videre i skam.

Hytteeier på Elgåsen

Debattinnlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *