Justerte bomsatser denne sesong

Av: Storåsen Parkering

Ny og bedre bomløsning

Nytt av året for våre kunder innenfor bommen på Storåsen er at vi om kort tid vil kunne tilby et nytt klippekort for våre kunder. Kortet kan overdras til andre familiemedlemmer, dvs at det hverken følger person eller bil. Det har vært en forutsetning for oss.

Ordningen er kommet i stand fordi det vil gjøre bompasseringen raskere. Kortet legges inntil en sort boks på automaten og bommen åpnes. Altså ingen pinkode er nødvendig. Når kortet er tomt for klipp du få beskjed. For å aktivere flere klipp benytter du bankkort som før. Det vil da være en redusert pris i forhold til om man kjører uten klippekort. Klippekortet deaktiveres ikke og får du brukt alle klippene i år vil disse automatisk bli med til neste sesong.

For at de som ikke har brøyting inn til hyttene også skal få kunne benytte seg av klippekortsystemet har vi også fått laget et parkerings bevis som gjelder pr. sesong. Dette kortet er ikke knyttet til bil så det kan også overdras til andre. Parkeringsbeviset kan også benyttes av de som også står parkert på parkeringen før bommen.

Priser blir slik:

Det blir tre alternativer med klippekort for 10, 20 eller 30 turer og pris pr tur er kr. 50,- så da blir det kr. 500, kr. 1000, kr. 1500. Klippekortet har et depositum pr kr. 200 i depositum som blir levert tilbake ved salg/eller man ikke lenger ønsker å ha tjenesten.

For de som ikke har brøyting har man nå mulighet til å kjøpe et P-bevis til kr. 1200. Kortet kan benyttes uavhengig av bil og person.

Man kan også velge å benytte fjorårets modell og da med samme priser som forrige sesong.

For BESTILLING send mail ellen.storasen@gmail.com

Debattinnlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *