Litt av hvert EAK Vel

EAK Vels stavlaftet redskapsbod

Av: Erik Helli

I høst har det skjedd en del i EAK Vels regi. Som bildet viser er vi nå endelig i gang på å reise vår etterlengtede redskapsbod. Det er Hyttefixern som er ansvarlig for arbeidet og vi regner med at bygget er tettet i løpet av uke 35. Her trenger vi hjelp til å beise! Meld deg til en av styremedlemmene!

EAK Vels stavlaftet redskapsbod

EAK Vels stavlaftet redskapsbod

Ved VeltAksjøen er det nå straks lagt siste hånden på verket på gapahuken.

Gapahuken under bygging ved Veltaksjøen i regi av EAK Vel

Gapahuken ved Veltaksjøen i regi av EAK Vel

Det er kommet rykende ferske rapporter om at den allerede er flittig brukt til grilling og hygge. Takk til Vidar og Inge som har stått i spissen for arbeidet. helgigvis har de fått med seg flere til de krevende løft.

Og ikke nok med det; medlemmer av velforeningen har merket og klippet ned kratt og kvast langs stien fra Gjestbuåsen til Elgåsen hhv Aksjøsetra. Samtidig er T-merket frisket opp så nå er det vesentlig enklere å finne frem. Stedvis var stien helt igjengrodd.

Enkel bro over Aksjøbekken laget av trestokker

Enkel bro over Aksjøbekken

Brua over Aksjøbekken er også erstattet av en enkel bro laget av stokker, så nå kan du forsere bekken uten å måtte vade. Denne ruten kan absolutt anbefales om du ønsker en tur litt utenom alfarvei. Riktignok er det stedvis bløtt og det gjenstår å legge en del nye klopper. Meld gjerne fra om du ønsker å bidra!

Debattinnlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *