Pellestova er åpen for servering

Av: Erik Helli
I helga tok jeg skiene fatt i retning mot Pellestova. Overraskelsen var stor da jeg oppdaget at kafeen på Pellestova igjen er åpen for servering. Heldigvis hadde jeg penger i «votten» for inne var det bl.a. salg av ekte hjemmelagede kaker. Jeg lot meg friste av et stykke «Verdens beste». Selv Eyvind Hellstrøm ville bli imponert av de hjemmelagde kakene. Nærmere jul blir det også servering av varm mat og vi håper innstendig at kokken ikke faller for enkle pommes frites -menyer. Skal det serveres pommes frites bør det være til en ekte Wienersnitzel. Nei her vil vi svært gjerne se både spekemat og kanskje også rømmegrøt på menyen. Vi ber til høyere makter om at pommes frites osen ikke spres utover fjellet.

Ellers er beliggenheten fantastisk og må sies å være selve indrefileten i Øyerfjellet. Innredning og interiør kan nok oppfattes som minimalistisk og steril men tømmervegger har jeg på hytta så for meg er dette tiltalende. Pellestova er absolutt verd et besøk. Et lite men er det jo alltid – tur retur på ski fra vårt område blir ca 30 km. mer på pellestova.no

Debattinnlegg

2 svar til “Pellestova er åpen for servering”

  1. Erik sier:

    Takk for tipset Tone!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *