Resultater fra påskeskirennet

Vinner av årets renn ble:

1. Akk og ve, Aksjøen 76, 2. Elgåsen 97, 3. Kuåsen 65, 4. Frantzes luksuspalass, Aksjøen 16, 5. Kuåsen 6. Dustene, Elgåsen 173, 7. Elgåsen 20, 8. Aksjøen 94, 9. Elghufs, Elgåsen 80, 10. Myrsnipa, Elgåsen 184.

Allerede nå ønsker vi å minne om vårt årlige påskeskirenn. De minste får både diplom og medalje. Til de beste hyttelagene har vi som vanlig mange fine premier.  Til de beste hyttelagene har vi som vanlig mange fine premier og de minste fortjener jammen litt smågodt etter å ha fullført kraftanstrengelsen. I tillegg vanker det både medalje og diplom.

Fjorårets vinnere av påskeskirennet på Elgåasen. Foto: Mari Nymo Helli

«Dustene» var vinnere av påskeskirennet 2013 på Elgåsen

Spesielt ønsker vi velkommen til de av dere som i løpet av året har kjøpt hytte i området. Dette skirennet har lang og uformell tradisjon. Med «smått og stort» har vi i enkelte år samlet mer enn 450 personer ved velkoia. Vi har en klasse for barn under 7 år (her er vi fleksible) og en klasse for familie/hyttelag. Her har vi satt opp en fin pokal for beste hyttelag og vinneren er den som først kan slå i bordet med tre seire. Her er det gode spørsmål for store og små.

Debattinnlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *