Utelys på hytta

I den siste tiden har det vært noen innlegg i HA som omhandler bruk av utelys på hytta. Spørsmålet som stilles er om det er nødvendig at utelyset skal stå på når hytta ikke er i bruk. Kanskje er det slik at noen også benytter vel streke pærer? Ringsaker kommune sier de ikke har anledning til å gå ut med direktiver for dette. Debatten går.

Artikkelen i HA kan du lese her

Debattinnlegg

2 svar til “Utelys på hytta”

  1. Tone Mikkelsen, Aksjøen 104 sier:

    «Tusen takk til hytteeiere på Aksjøen som ikke har utelys stående på!!! Takk for at dere tar hensyn til naboene. Flere hyttefelt bør lære av dere. Tone Mikkelsen i nr 104»
    Takk og god helg. Tone

  2. Lars Erik Grøndal sier:

    Når vi nå ser flere og flere som ønsker å lyse opp rundt hytta si med lamper på yttervegg så er dette lite gjennomtenkt. Lyset kastes mye lengre en man tror og det er ikke hyggelig å få lyst opp stua eller soverommet sitt av naboens utelys! Dette bør være et av kriteriene ved valg av utebelysning. Et annet moment er ovenfor alle de som ikke valgte å legge inn strøm, jeg anmoder om at vi tar hensyn! Valg av type utelampe og pære kan gi deg det lyset du trenger uten at dette går ut over andre!
    Som elektriker har dette vært mitt virke i mange år og løsningene på belysning er mange!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *