Vel blåst! Hva vil vi så videre med Sjusjøen?

Så er altså første del over og spennende blir det å se hva og hvordan samarbeidet vil utvikle seg. Fredag 21 februar avholdt de tre velforeninger, Rømåsen og Nattrudstilen Vel, Sjusjøen Vel og sist, men ikke minst Elgåsen, Aksjøen og Kuåsen Vel sitt lenge planlagte møte med tittel «Hva vil vi med Sjusjøen». Møtet var godt markedsført og drøye 220 personer dukket opp og bivånet det hele.

Møtet ble ledet av Andrea Kilen. Det gjorde hun på en utmerket og profesjonell måte. Først ut var leder i Sjusjøen Vel, Jan Ove Holmen. Deretter slapp ordfører i Ringsaker kommune til. I rask rekkefølge kom representant for de øvrige grunneiere og vår egen Odd Magnus Lillevold avrundet presentasjon-runden og holdt et godt innlegg i EAK Vels regi. Han pekte bla på de ulike problemstillinger som Sjusjøen står ovenfor og som vi ønsket svar på. Som vi vet er det for tiden en del rusk i maskineriet mellom Ringsaker kommune og grunneierne. Deretter var det lagt opp til spørsmål og innspill fra salen.

Vårt hovedmål for møtet er et ønske om et tettere samarbeide med partene. Det har vi god tro på at vi skal få til.
Ser vi bort fra at Ringsaker Almenning tjener noen ti-talls millioner på hytteutleie er hytteeiere grunneiernes eneste kunde. Det samme situasjon har vi ovenfor Ringsaker kommune.
Samtlige foredrag er tilrettelagt for nedlasting over.

Her kan du lese innleggene som ble holdt:

Debattinnlegg

Ett svar til “Vel blåst! Hva vil vi så videre med Sjusjøen?”

  1. egil bjørke sier:

    Endelig har vellene kommet godt i gang med samarbeidet seg i mellom og det er viktig. Sammen blir vi sterke og blir hørt på. Møtet var godt planlagt, men grunneierne brukte mye av tiden til sin info. Derfor ble det for lite tid til spørsmål og diskusjoner i etterkant. Mange satt igjen med spørsmål de ikke fikk satt. Vi sitter fortsatt igjen med mange spørsmål. Viktig at dette blir fulgt opp videre fra vellene. Vell gjennomført!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *