SOS trenger deg!

Sjusjøen og omegn skiforrening trenger deg!
SOS skal være en brobygger i Ringsakerfjellet. Og vi trenger deg som medlem, sier Johannes Haukåssveen. SOS står for Sjusjøen og omegn skiforening. Håpet er at minst halvparten av hytteeierne i Ringsakerfjellet skal være medlemmer innen to år.

Tekst: Chris Stiksrud

Vi håper også å få med mange fastboende i Ringsaker og Lillehammer som medlemmer, sier Haukåssveen. Formålet med den nystartede skiforeningen er å skaffe til veie finansiering for drift, utvikling og vedlikehold av stier, sykkelveier og skiløypenettet i Ringsakerfjellet.

Samarbeidspartnere

– Hvem står bak skiforeningen?
De som står bak SOS er RingsakerFjellet Fritid, Nes Almenning, Pihl AS, Ringsaker Almenning, de fem velforeningene i Ringsakerfjellet, næringslivet og hytteeiene. Skiglede AS har også gått inn som samarbeidspartner i Sjusjøen og omegn skiforening. Dessuten er Ringsaker kommune forespurt om å være med, og vi venter på svar derfra.

Egen nettside
Sjusjoen.com vil være SOSs informasjonskanal. Her vil du blandt annet finne informasjon om snø- føre-forhold, ski- sti- og sykkelkart, aktivitetskalender, turtips, bildearkiv, og blogg.

Påmelding kan du gjøre her: http://www.sjusjoen.com.