Serviceavgiften skaper uro

Jf  brev 14. august 2017.

Som det fremgår er det nå beregnet en serviceavgift på kr 2210 for Elgåsen til dekning av drift og vedlikehold av felles infrastruktur. Med bakgrunn i at løypeavgift kr 435 – (som ikkebrukere kanskje ikke vil betale) – er inkludert i beløpet, synes avgiften å være på et akseptabelt nivå.

Etter at jeg kjøpte hytte i Brinken 83 i 2007 har jeg alltid hørt blitt sagt at en del av festeavgiften gjaldt serviceavgift. Nå er det plutselig ikke lenger gjeldende. Festeavgiften dekker kun  leie av tomten.

Senest på årsmøte 17. september 2016 (se årsmøtereferat) uttalte Per Fineid at serviceavgiften for tomteeiere var kr 1200 og at det ikke var aktuelt å innkreve ekstra beløp fra tomtefestere – underforstått at kr 1200 av festeavgiften gikk til infrastruktur.

Jeg er villig til å betale nødvendig avgift til både de flotte skiløypene og annen infrastruktur i området, men med bakgrunn i meget høy festeavgift og det som Pihl v/Fineid uttalte på årsmøtet i 2016, ønsker jeg en forklaring på hvorfor ingenting av festeavgiften lenger skal dekke infrastruktur. I praksis vil dette bety en økning av festeavgiften.

 Vennlig hilsen
Jarle Aune, Bergstien 3, 2080 Eidsvoll

Debattinnlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *