Velforeningene samles

Kommunen tvinger hytteeiere i senk med sin eiendomsskatt. Stadig flere hytteeiere får nå utfordringer med å innfri enendomsskatten. Hvor er så ideologioen til politikerene om at «På Sjusjøen er det plass for alle» blitt av? Søndag 16 mars var velforeningene samlet for å debattere kommunenes holdning til hytteeierne og som bidrar med over 30 millioner i eiendomskatt.

Debattinnlegg

2 svar til “Velforeningene samles”

  1. Rune Sydhagen sier:

    SJUSJØEN FOR DE RIKE OG VELSTÅENDE !
    Det er desverre sånn det har blitt med skyhøye avgifter. Fint at velforeningene tar dette opp med kommunen. Men hva med festeavgiften som almenningene kjører til himmels. Folk som vil selge hyttene fordi avgiftene tar knekken på dem får problemer da festeavgiften ved eierskifte går opp til 11.500,- i året i Ringsaker almenning. Brøttum alm. er på god vei etter. Hvem er interresert i å kjøpe hytte med så voldsomme avgifter ? Jo, kanskje de rike og velstående.
    Avgiftene for å ha hytte på Sjusjøen har blitt en tragedie. Penga rår for både kommunen og almenningene. Sjusjøen er ikke lenger for alle…..desverre.

  2. Nina Engen sier:

    Dette er en skatt som føles svært urettferdig, da den er urimelig høy. Vi har hatt hytte på Aksjøen i 50 år, og har lagt igjen mye penger både i forhold til infrastruktur (vei) og handel i området. Dette er en skatt som føles som en straff for å ha hytte i området istedet for at lokalpolitikerene ser nytteverdien. Kunne tenkt meg å innføre en diffrensiert bomavgift for innbyggerene i Hedmark-Oppland området dersom de skal kjøre til Oslo f.eks. De sliter på veiene som vi innbyggere i Oslo må betale for!! Naturligvis ikke mulig å gjennomføre, men satt på spissen er det i samme retning denne skatten oppleves som.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *